Bránit se různým virům a nachlazení je hlavně v studenějších podzimních měsících skutečně třeba. Kuřecí polévka vás ale díky svému složení plného vitamínů zase rychle postaví na nohy.
A co je třeba k její přípravě?
- 1 l drůbežího vývaru
- špetka sušené karotky
- sušené žampiony
- cibule, nasekaná
- stroužek česneku nebo česnek sušený
- bobkový list
- pepř
- sůl
A jak dál?
V hrnci si rozehřejeme olej, osmažíme cibulku a česnek. Restujeme asi 5 min, občas zamícháme.
Připravíme si drůbeží vývar, který posléze přilejeme k osmažené cibulce a česneku.
Přidáme sušenou karotku, žampiony a bobkový list.
Přikryjeme pokličkou a necháme na mírném ohni vařit dalších 15 až 20 minut.
Voilá! Hotovo! Přejeme dobrou chuť!