Kimchi je pro Jihokorejce něco jako česnek pro Čechy. K fermentovanému křupavému zelí s pikantní sla...
Recepty, Strana 4
Pro některé je Valentýn komerční svátek, který bojkotují, pro jiné představuje skvělou příležitost, ...
Chutný pokrm nebo český všelék? Česneková polévka je v našich končinách jasnou odpovědí na začínajíc...
Možná si říkáte, že vánoční šunka na český stůl nepatří. To se ovšem připravujete o úžasnou pochoutk...
Omamná vůně perníkového koření je tím nejlepším upozorněním, že se blíží Vánoce. Pojďte je s námi př...
Brambory se staly základem pro mnoho českých polévek. Vařené a pečené brambory totiž téměř neobsahuj...
Proč právě špenát? Špenát se k nám dostal až z dalekého Íránu a Afghánistánu, kde rostl naplano. Je...
Historie guláše Guláš je vynikající pokrm, který je v Česku považován za součást tradiční kuchyně. ...
Co je to marinování? Je to způsob nakládání potravin před dalším zpracováním do směsi koření, oleje...
Do tradiční slovenské kuchyně neodmyslitelně patří halušky. Ať už se zelím, slaninou brynzou a nebo ...