Recepty, Strana 4
Chutný pokrm nebo český všelék? Česneková polévka je v našich končinách jasnou odpovědí na začínajíc...
Možná si říkáte, že vánoční šunka na český stůl nepatří. To se ovšem připravujete o úžasnou pochoutk...
Omamná vůně perníkového koření je tím nejlepším upozorněním, že se blíží Vánoce. Pojďte je s námi př...
Brambory se staly základem pro mnoho českých polévek. Vařené a pečené brambory totiž téměř neobsahuj...
Proč právě špenát? Špenát se k nám dostal až z dalekého Íránu a Afghánistánu, kde rostl naplano. Je...
Historie guláše Guláš je vynikající pokrm, který je v Česku považován za součást tradiční kuchyně. ...
Co je to marinování? Je to způsob nakládání potravin před dalším zpracováním do směsi koření, oleje...
Do tradiční slovenské kuchyně neodmyslitelně patří halušky. Ať už se zelím, slaninou brynzou a nebo ...
I když většina z nás nedá dopustit na poctivou českou kuchyni, poznávat cizokrajná jídla může být zá...
Čokoláda a ořechy! To je skvělá a neodolatelná kombinace. A co když vám doma přebývají navíc také ve...